Manager / Coach Registration

Rule 3 (a) Manager / Coach Registration
All Managers / Coaches must have in their possession a team sheet, via WGS, clearly showing
photo id of who is permitted to be on the touchline.

Failure to comply, for whatever reason, will result in the person being asked to leave the
touchline and stand in the spectator section.

All Managers / Coaches should wear Club colours whenever matches are being played and
only 2 Managers / Coaches per team will be allowed on the touchline during matches.

If technical areas are provided all Managers / Coaches must remain in them during matches.

Managers / Coaches should refrain from going onto the pitch unless invited to do so by the
Referee.

For 11 a-side matches 3 Managers/Coaches will be allowed on the touchline during matches
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